Pagini

miercuri, 25 martie 2015

Proiectul 100 de zile de şcoală

De această dată proiectul nostru conţine cuvinte.
100 de cuvinte pentru "Proiectul 100 de zile de şcoală"

Proiectul nostru sa derulat pe parcursul a 3 săptămâni, timp în care, după inspiraţie şi chef seara mai coloram câte un cuvânt.

La acest proiect au participat toţi membrii familiei, fiecare dintre noi venind cu cel puţin 10 cuvinte preferate, majoritatea fiind prezentate de părinţi :)

Spre finalul listei, ultimile 11 cuvinte au fost cele mai dificile pentru că ..... nu mai găseam cuvinte şi dacă am propus de exemplu cuvântul "copac" - Matei mi-a răspuns ferm că nu este bun cuvântul, avem nevoie de "cuvinte din cele scrie ca şi până acum, nu de cuvinte simple" :)

Foarte interesant jocul nostru, chiar dacă o mare parte dintre ele copiilor le erau de neînţeles, ceea ce au înţeles ei din toată povestea asta este că, sunt anumite cuvinte "altfel" nu doar nişte cuvinte "simple" cum bine le-a numit Matei (6 ani şi jumătate) 

Până la urmă avem aşezate pe planşă 102 cuvinte scrise dintre care de 2 ori s-au repetat două cuvinte, binenţeles, din greşală. :)

La final, mi-am amintit de Proiectul 100 de zile de şcoală după ideea lui Ştefan, o grămadă de calcule care la final dau cifra 100, prezentate cum altfel decât într-o manieră artistică şi foarte originală

Proiectul 100 de zile de şcoală by Ştefan












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim de trecere!Thanks for visiting!