sâmbătă, 20 octombrie 2012

Un pomisor - o viata - un suflet. Tasuleasa. Impaduririle de toamna

Planul este de 8000 de pomisori - gorun, frasin si salcam. Plantati pe o bucata de pamant afectat, care, in lipsa copaceilor se poate surpa oricand.

Noi am plantat aproximativ 10 pomisori micuti - asa de fragezi si frumosi ca si noi.Ramane sa revenim in locul acesta si sa-i vedem cum cresc.

Matei dupa doua ore de rabdat frig, 30 de minute pana a venit autobusul, apoi drumul pana pe deal, a cedat si sa cerut acasa. Asa ca am fost nevoiti sa abandonam si sa ne intoarcem acasa. Mai bine asa, decat sa necajim copilul si dintr-o experienta frumoasa sa iasa una frustranta. 
Anul viitor poate vom merge mult mai motivati.

Stefan ar mai fi vrut sa ramana dar nu am putut sa ne despartim. Toti pentru unul si unul pentru toti :-)

Am plantat si noi pomisori insa inceputul este intodeauna mai anevoios. Nu am avut sapaliga de la inceput, asa ca pana am prins si noi una din cele 80 de sapaligi copii s-au invartit pe deal in sus si in jos si au asteptat soarele.

Am fost placut impresionata de toti tinerii care au muncit cu drag la plantarea copaceilor, acesta treaba fiind una serioasa, sapatul in glie este greoi si dificil.

Aici aparatul meu foto a cedat - sa termnat bateria asa ca fotografiile se opresc deocamdata aici. Spun deocamdata pentru ca am avut mare noroc cu Bia, prietena noastra draga care mi-a impumutat aparatul ei si mai pe seara mergem dupa poze, asa ca, stati pe aproape, revenim cu alte fotografii :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim de trecere!Thanks for visiting!